Reviews op Google Reviews op The Feedback Company
9,0 9,1

Al meer dan 40.000 klanten gingen je voor!

  • Gratis verzenden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 12 maanden garantie

Apple iPhone 6S winnen?

We hebben een e-mail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Bevestig in deze e-mail je deelname aan de actie met slechts één klik!

De Apple iPhone 6S

Ontmoet de Apple iPhone 6S, het nieuwe vlaggenschip van Apple. Een werkelijk revolutionaire smartphone met krachtige specificaties als een 12 megapixel iSight-camera met 4K Ultra HD video-opname, 2 GB werkgeheugen, 1.8 GHz Apple A9 processor (tot wel 70% sneller dan zijn voorganger) en vernieuwende technologieën als 3D Touch, Live Photos en Peek and Pop. Zie jij jezelf al helemaal met een Apple iPhone 6S? Dit is je kans om een refurbished Apple iPhone 6S 16GB voor ons te testen en met een review te beoordelen. Wat heb je daar zelf aan? Na al dat zware werk mag jij de Apple iPhone 6S vanzelfsprekend houden! Goede deal, toch?

Meedoen?

Wil jij de Apple iPhone 6S testen en houden? Meld je dan snel hieronder aan! Vergeet ook niet onze Facebook-pagina te liken en het Facebook bericht te delen voor meer kans en een snellere trekking. Bij 3.000 likes wordt er een winnaar bekend gemaakt via onze Facebook-pagina!

Bevestig je deelname!

Om kans te maken om de Apple iPhone 6S te testen en houden hoef je alleen nog je e-mailadres te bevestigen. Ga naar je mailbox, bevestig & win!

Geen mailtje ontvangen? Het kan tot 15 minuten duren voor je de e-mail ontvangt en vergeet ook niet je spambox te controleren.

Volg ons hier op social media!

Facebook Twitter Google+

Apple iPhone 6S winnen