Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie

Garantie

Garantie op alle toestellen

Op alle toestellen die los-toestel.com aanbiedt zit een standaard garantie van 12 maanden. Dit betekent dat een toestel in goede staat zal verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een toestel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Je kan het toestel dan naar ons retourneren, zodat wij deze zullen repareren of vervangen. Naast de door ons uitgegeven garantie geldt voor bepaalde toestellen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie.

Bij gebruikersschade (anders dan gebruikerssporen) in de vorm van val-, druk-, stoot- en/of vochtschade komt de garantie te vervallen aangezien dan niet meer kan worden achterhaald of het desbetreffende defect een fabricagefout betreft of veroorzaakt is door de val, druk, stoot of vocht. Indien gebruikersschade door de reparateur wordt vastgesteld ontvang je een prijsopgave met betrekking tot eventuele reparatiekosten. Je kunt er vervolgens voor kiezen je toestel na voldoening van de reparatiekosten te laten repareren of het toestel ongerepareerd retour te ontvangen.

Indien een toestel wordt voorzien van niet originele software (zoals Jailbreak, CyanogenMod, Paranoid Android of vergelijkbare software) komt de garantie te vervallen. De reden hiervoor is dat dan niet meer kan worden achterhaald of het defect een fabricagefout betreft of is veroorzaakt door (corrupte) niet originele software. Tevens raden wij het gebruik van dergelijke software af vanwege het feit dat dit vaak gepaard gaat met blootstelling aan malware en andere exploitaties van kwetsbaarheden.

Op alle producten is de wettelijke garantie van toepassing. Hierbij mag je ervan uitgaan dat het product dat je koopt in alle redelijkheid moet doen wat je ervan mag verwachten. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan direct contact met ons op. De garanties die worden afgegeven door los-toestel.com en derde partijen doen in geen enkel opzicht afbreuk aan de wettelijke garantie en bijbehorende rechten.

Gebreken

Wanneer er onverhoopt iets mis is met je toestel kunt je direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer 073 8200 395 of via de mail op support@los-toestel.com. Afhankelijk van het probleem bieden wij je een passende oplossing.

Retourneren voor reparatie

Het retourneren van je toestel kan pas nadat je de reclamatie per e-mail hebt aangemeld. Stuur je klacht met omschrijving naar support@los-toestel.com Je ontvangt dan van ons de instructies en een een verzendlabel.