Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie
  • Apple iPhone 5S 16GB
  • Samsung Galaxy S4
  • Apple iPhone 4S 16GB
Gratis verzending
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
 

Over Los Toestel

Los Toestel is een online telecomshop en onderscheidt zich voornamelijk in het aanbieden van zowel nieuwe als gebruikte telefoons. Het bedrijf, opgericht in 2013, wordt gekenmerkt door lage prijzen, garantie op alle toestellen, leveringssnelheid en een uitmuntende service.

De missie die Los Toestel nastreeft luidt als volgt:
Het aanbieden van zowel nieuwe als gebruikte telefoons tegen de laagste prijs met het behoud van garantie, levering en service.

Los toestel kopen

Bij het kopen van een los toestel heb je de beschikking over de keuze tussen drie condities:
      • Nieuw
      • Refurbished
      • Gebruikt

Toestellen met de conditie refurbished en gebruikt zijn uitvoerig gekeurd en vertonen dan ook nooit fundamentele gebreken. Alle telefoons beschikken enkel over gecertificeerde originele onderdelen, inclusief lader.

 
 

Losse telefoon kopen

Een losse telefoon kopen zonder abonnement heeft een groot aantal voordelen. Zo is deze altijd simlockvrij, geheel van jezelf en zit je niet vast aan een provider. Daarnaast heb je met een losse mobiel vaak de beschikking over de scherpste aanbiedingen! Naast het kopen van simlockvrije nieuwe telefoons is het bij los-toestel.com ook mogelijk tweedehands telefoons aan te schaffen. Een tweedehands smartphone heeft een 100% controle doorlopen alvorens deze wordt aangeboden binnen de webshop. Bij het kiezen van een tweedehands mobiel heb je de keuze tussen gebruikte telefoons en refurbished telefoons (waaronder bijvoorbeeld een refurbished iPhone). Het grote voordeel van gebruikte en refurbished telefoons is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe toestellen. Bovenop dit alles kun je nu ook je oude telefoon inruilen voor geld. Wacht dus niet langer met het kopen van een simlockvrije telefoon en bekijk direct onze aanbiedingen!

Populaire simlockvrije telefoons: iPhone 5S 16GB, Samsung Galaxy S6, iPhone 5 16GB, iPhone 4S 16GB, Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z3 en iPhone 6 16GB.