Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie

Over Los Toestel

Los Toestel

Hoge kortingen

Los-toestel.com biedt hoge kortingen op  gebruikte toestellen. Hiertoe zijn wij in staat door directe contacten met grote spelers binnen de telecom branche en de toegang tot demomodellen en andere gebruikte toestellen. Alle toestellen worden uitvoerig gekeurd en beoordeeld voordat deze worden aangeboden binnen de website.

Om onze klanten een zo laag mogelijk prijs te kunnen bieden maken wij gebruik van de margeregeling. Hierbij wordt alleen BTW berekend over een deel van de verkoopprijs. Een voorwaarde van de margeregeling is dat er geen BTW bedrag wordt weergegeven op de factuur. Hierdoor kunnen bedrijven de BTW niet terugvorderen. Wij bieden bedrijven echter de mogelijkheid om een BTW-factuur te ontvangen door voorafgaand aan de bestelling contact op te nemen met support@los-toestel.com. Wij bieden je dan een nieuwe prijs die iets hoger uitvalt, echter is het dan wel mogelijk de BTW terug te vorderen over het gehele aankoopbedrag.

Een toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop!

Alle toestellen bevatten de gecertificeerde en originele covers, display, besturingssysteem, apparatuur en worden geleverd met bijbehorende lader!

Garantie op alle toestellen

Op alle toestellen die los-toestel.com aanbiedt zit een standaard garantie van 12 maanden. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn aan je toestel, neem dan direct contact met ons op.

Gratis verzending

Bij los-toestel.com geniet je voor al je bestellingen binnen Nederland en België van een gratis verzending. Je zending is tot € 500,- verzekerd en daarnaast ontvang je een Track en Trace code om je zending op de voet te kunnen volgen.

Snelle levering (24/48u)

Een snelle levering staat bij los-toestel.com hoog in het vaandel. Voor alle toestellen geldt vóór 16:00 besteld = zelfde werkdag verzonden (levering meestal binnen 24 uur).

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Bij los-toestel.com mag je 30 dagen nadenken over de aankoop van je toestel. Zo kun je uitgebreid het toestel testen, bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is. Wanneer dit niet het geval is kun je het toestel gratis retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na aankomst terug op je rekening!

Klantenservice

Voor vragen of klachten zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op het nummer 073 8200 395 of via de mail op support@los-toestel.com.

Veilig betalen

Betalen bij los-toestel.com is altijd veilig! Wij maken gebruik van de services van iDEAL waarbij middels een SSL-beveiligde procedure de gehele financiële afhandeling plaatsvindt. Je handelt dus direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in een vertrouwde online betaalomgeving.

Bestelproces

Klik hier voor meer informatie over het bestelproces.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van los-toestel.com.

Bedrijfsgegevens

Los-toestel.com
Telefoon: 073-8200395
E-mail: info@los-toestel.com
KVK-nummer: 58524215
BTW-nummer: NL853075566B01