Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie

Refurbished iPhone

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een refurbished iPhone kopen?

Wat is een refurbished iPhone nou eigenlijk? Een refurbished Apple iPhone is een volledig gereviseerd of nauwelijks gebruikt toestel (bijvoorbeeld binnen 14 dagen geretourneerd) die niet meer verkocht kan worden in de originele gesealde verpakking. De iPhone ziet er echter nog als nieuw uit en bevat geen gebruikerssporen. Vergelijkbaar zijn de toestellen die Apple zelf levert wanneer een iPhone onder garantie vervangen moet worden. Hierbij wordt de vervangende iPhone niet in de originele verpakking geleverd maar in een doosje dat alleen het toestel bevat.

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone kopen ten opzichte van een nieuwe iPhone is de prijs, het kan namelijk een besparing opleveren van tot wel € 375,-. Voornamelijk de refurbished iPhone 5, iPhone 5S en iPhone 6 zijn kostentechnisch zeer interessant!

Alle refurbished iPhones zijn standaard voorzien van 12 maanden garantie en volledig simlockvrij. Daarnaast is gratis verzending, gratis retourneren en 14 dagen niet goed geld terug garantie standaard inbegrepen voor alle aankopen op onze website!

Andere bekeken: refurbished telefoonsgebruikte telefoonstweedehands smartphonetweedehands telefoonsgsm aanbiedingen.