Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd

Los-toestel.com streeft naar openheid en transparantie bij de verkoop van toestellen. Bij ons mag je dan ook 30 dagen nadenken over de aankoop van je toestel. Zo kun je uitgebreid het toestel testen, bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is.

Voorwaarden

Mocht je de aankoop van je product(en) en/of dienst(en) willen herroepen, dan kun je gebruikmaken van het herropeingsrecht. Stuur een mail met omschrijving naar support@los-toestel.com. Wij zullen je dan de benodigde instructies mailen. Je dient bij herroeping echter wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Je dient uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van je product(en) en/of dienst(en) van de koop af te zien en je hebt na ontbinding van de koopovereenkomst vervolgens 14 dagen om het product aan ons te retourneren.
  • Je draagt bij het retourneren van het product zelf zorg voor een deugdelijke en neutrale verpakking.
  • Het product dient compleet, in de originele en onbeschreven verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) en in dezelfde staat als waarin het product verzonden is te worden teruggestuurd. Het product is slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Bij constatering van (nieuwe) gebruikssporen en/of schade kan redelijkerwijs een schadevergoeding ingehouden / in rekening gebracht worden.

Terugbetaling

Terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats en in de meeste gevallen staat het geld binnen 3 werkdagen na ontvangst van het/de retour gestuurde product(en) weer op je rekening. Als aan alle voorwaarden is voldaan krijg je het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele betaal- en verzendkosten) vergoed. Eventuele retourkosten worden niet vergoed, hiervoor bieden we echter gratis verzending aan via DPD. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, terugbetalen. Uiteraard mogen wij wachten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben geretourneerd.

Retourinstructies

DPD retourneren

GRATIS retourneren DPD

1. Je ontvangt van ons een retourlabel.
2. Print deze uit en voorzie je pakket van het label.
3. Ga naar een DPD Parcelshop (vind hier de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop).

Je ontvangt een tracking code om je zending te kunnen volgen, bewaar deze goed.

 

PostNL retourneren

Retourneren via PostNL

1. Maak een label met het volgende adres:

T.A.V. Retouren LT
Ampereweg 26 4338PT Middelburg

2. Voorzie je retourpakket van het label.

3. Neem je pakket mee naar een postkantoor (vind hier het dichtstbijzijnde postkantoor).

Je ontvangt een tracking code, bewaar deze goed.

De kosten voor het versturen van een pakket via PostNL bedragen € 6,95.