Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie

Toestel conditie

Los-toestel.com biedt refurbished telefoons in diverse staten aan. Hieronder lichten wij deze graag voor je toe zodat je weet wat je koopt!

Drie typen refurbished toestellen

Los-toestel.com biedt refurbished toestellen in drie verschillende staten:

  • Refurbished - als nieuw
  • Refurbished - zeer goed
  • Refurbished - goed

Als nieuw*
Toestellen in de staat 'als nieuw' zijn zeer kortstondig gebruikt en zijn dan ook (bijna) niet van nieuw te onderscheiden. Al deze toestellen worden in combinatie met bijbehorende lader en kabel geleverd.

Zeer goed*
De toestellen in de staat ‘zeer goed’ betreffen toestellen die gebruikt zijn maar enkele lichte gebruikerssporen bevatten. Ook deze toestellen worden in combinatie met bijbehorende lader, kabel geleverd.

Goed*
De toestellen in de staat ‘goed’ betreffen toestellen die gebruikt zijn maar enkele voelbare gebruikerssporen bevatten. Los-toestel.com zal nooit een disfunctioneel of (ernstig) beschadigd toestel aanbieden binnen de webshop. Al deze toestellen worden in combinatie met bijbehorende lader en kabel geleverd.

Ieder toestel is simlock-vrij, wordt gecontroleerd op 55 punten, zowel software- als hardwarematig, en beschikt over 12 maanden garantie.

*Originele Europese toestellen!
Veel aanbieders van “refurbished” smartphones en andere goederen kopen hun producten in o.a. Azië en Amerika.  Deze toestellen zijn oorspronkelijk niet bedoeld voor de Europese markt. Dit heeft te maken met de bandbreedtes van de netwerken aldaar of met het feit dat simkaarten zijn ingebouwd. Deze toestellen worden na gebruik en inname omgebouwd en aangepast om ze passend te maken voor de Europese markt. Dit is niet persé slecht, maar feit is dat ze niet bedoeld waren voor onze netwerken en dat er dus altijd risico’s aanhangen. 

Om deze reden werken wij uitsluitend met producten die origineel bedoeld zijn voor de Europese markt. Onze toestellen komen uit eigen inzamelpunten. Al deze producten worden door ons volledig nagekeken en getest. Indien nodig voeren wij kleine reparaties aan de toestellen uit. Waar mogelijk gebruiken wij originele onderdelen. Indien die niet voorhanden zijn gebruiken wij refurbished of  ‘compatible’ onderdelen. De refurbished onderdelen zijn originele merkonderdelen die volledig nagekeken en getest zijn voordat ze weer gebruikt worden. De ‘compatible’ onderdelen zijn geen kopieën maar onderdelen die uit fabrieken komen die ook voor de grote merken onderdelen maken. Enige verschil is dat er geen logo of het logo van de fabriek op staat. Wij staan volledig achter deze onderdelen en geven er daarom ook  100% garantie op.