Gratis verzenden
30 dagen bedenktijd
12 maanden garantie

Tweedehands telefoons

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tweedehands telefoon kopen?

Een tweedehands telefoon kopen met garantie tegen de laagste prijs? Je bent hier aan het juiste adres! Toestellen in de webshop zijn vooraf uitvoerig gecontroleerd en getest op een tal van belangrijke punten, waaronder: batterijconditie, behuizing, LCD, buttons, software, hardware, Wi-Fi, Bluetooth, camera, speakers en simlockvrijheid. Hierdoor ben je bij aankoop altijd verzekerd van een werkend en verzorgd uitziend toestel en kunnen wij een 100% niet goed geld terug garantie garanderen binnen de geboden 14 dagen bedenktijd. Alle tweedehands telefoons zijn daarnaast voorzien van een testrapport, een bijpassende lader en een datakabel. Tevens bieden wij op alle tweedehands toestellen standaard 12 maanden garantie en op telefoons met de staat ‘refurbished’ zelfs 12 maanden garantie! Daarnaast geldt op werkdagen vóór 16:00 besteld, is morgen in huis!

Tweedehands telefoons worden in twee verschillende staten aangeboden, namelijk: gebruikt en refurbished. Voor 2e hands telefoons in de staat gebruikt geldt dat deze enkel onderhevig zijn aan lichte gebruikssporen (een aantal lichte krasjes). Toestellen in de staat refurbished betreffen gereviseerde of tweedehands telefoons die (bijna) niet van nieuw te onderscheiden zijn doordat deze zeer kortstondig gebruikt zijn. Voor alle toestellen geldt dat deze nooit disfunctioneel zijn of (ernstige) beschadigingen laten zien. Tevens worden alle telefoons gedesinfecteerd en netjes opgepoetst alvorens deze naar je worden verzonden!

Na het lezen over ons aanbod en de service vraag je je vast af hoe wij aan de telefoons komen? Ook hierin zijn wij transparant! De toestellen zijn veelal afkomstig uit retourstromen in de vorm van inruilacties van telefoonmerken en telecom providers. Tegenwoordig is het inruilen van een telefoon bij de aanschaf van een nieuw toestel vrijwel vanzelfsprekend geworden. Volledig terecht want je oude toestel is geld waard! De demomodellen en tweedehands telefoons afkomstig uit inruilacties gingen voorheen nog vaak naar China en Afrika omdat Nederlandse consumenten 'gratis' een telefoon konden uitzoeken bij een abonnement. Tegenwoordig worden de subsidies op toestellen bij abonnementen steeds lager waardoor het kopen van een los toestel in combinatie met een sim only vaak goedkoper is dan het afsluiten van een abonnement met 'gratis' telefoon. De interesse van de Nederlandse consument naar 2de hands mobieltjes is dan ook geboren!

Andere bekeken ook: refurbishedrefurbished iPhonesmartphonesgebruiktsmartphone aanbiedingen.