Reviews op Google Reviews op The Feedback Company
9,0 9,1

Al meer dan 40.000 klanten gingen je voor!

  • Gratis verzenden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 12 maanden garantie

Winkel veilig en vertrouwd!

Gratis verzendenGratis verzending

Verzending binnen Nederland en België is bij los-toestel.com altijd gratis! Daarnaast geniet je ook nog van een snelle levering. Voor alle toestellen geldt op werkdagen vóór 16:00 besteld = morgen in huis (24 uur).

KlantenserviceKlantenservice

Bij los-toestel.com staat de klant altijd centraal. Voor al je vragen of eventuele klachten zijn wij tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00) telefonisch bereikbaar op het volgende nummer:
073 8200 395

Ook per e-mail staan wij graag voor je klaar:
info@los-toestel.com

14 dagen bedenktijd30 dagen bedenktijd

Je kunt over iedere aankoop die je binnen onze webshop doet 30 dagen rustig nadenken. Op deze manier heb je uitgebreid de tijd om het product uit te proberen en te kijken of deze aan al je verwachtingen en eisen voldoet. Mocht dit uiteindelijk toch niet het geval zijn dan betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug!

RetournerenGratis retourneren

Niet alleen binnen je 30 dagen bedenktijd maar ook in je garantieperiode bieden wij een gratis retourzending aan! Mocht het om welke reden dan ook nodig zijn je product te retourneren, ontvang je van ons een DPD retour label waarmee je het pakket kosteloos kunt versturen. Ook kun je de zending volgen via het Track en Trace systeem van DPD zodat je zeker weet dat deze aankomt. Gratis retourneren geldt ook voor België! Daarnaast is het ook mogelijk om je pakket te retourneren via PostNL, de kosten hiervan zijn echter voor de koper.

Garantie op alle toestellenGarantie op alle toestellen

Los-toestel.com biedt op alle toestellen standaard garantie van 12 maanden

Voor meer informatie over garantie klik hier.

ProfiteerProfiteer direct